Instructeurs Manege de Molenberg

Onze instructeurs zijn allemaal in het bezit van een geldig instructeursdiploma, daarnaast zijn ze allemaal in het bezit van een BHV diploma. Iedere instructeur heeft natuurlijk zijn of haar eigen kwaliteiten, maar plezier in het paardrijden en het welzijn van onze paarden staat bij al onze instructeurs op nummer 1. Wil je meer weten over onze instructeurs? Hieronder stellen zij zich graag aan je voor!

Lieke Liebregts

Lieke Liebregts

Instructie Dressuur en wedstrijdbegeleiding

Ed van den Bragt

Ed van den Bragt

Instructeur manege/groeps -lessen

Daphne v/d Putte

Daphne v/d Putte

Instructrice manege/groeps -lessen

 Hoi, ik ben Daphne. Ik ben al heel wat jaren werkzaam op manege de Molenberg. Ik ben stalhulp, instructice en werkzaam in de horeca. Ik ben vroeger op dit bedrijf begonnen als manege ruiter en heb daarna hier van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Dat is het mooiste wat er is. Daarnaast heb ik hier ook een eigen paard staan. Ik ben met dit paard allround bezig. Het liefst spring ik maar bosritten en dressuren vind ik ook leuk. Als jullie op de manege komen zullen jullie me vast vaak tegen komen. 

Herman Swinnen

Herman Swinnen

Instructeur springlessen

Maikel Hendrikx

Maikel Hendrikx

Instructeur manege/groeps -lessen

Hoi ik ben Maikel Hendrikx. Ik woon en werk al enkele jaren met veel plezier op manege de molenberg. Ik heb zelf drie paarden waarvan twee op de manege. Ze heten Chris en blue en met hun rijd ik jachten. Blue loopt ook voor de wagen en heeft een dochter, mijn derde paard Nutmeg. Deze is pas twee jaar. 

Manege & Grand Café de Molenberg

Valkenswaardseweg 29C
5595 XB Leende
message 3 icon info@manegedemolenberg.nl
mobile icon 06-21871317 (manege)
mobile icon06-13314837 (horeca)

 

Kom gezellig langs!

Volg ons op Facebook voor meer informatie & nieuws. Of lees ons laatste nieuws hier