De Manege

Paardrijden met plezier staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij gevarieerde lessen op elk niveau. Onze manegepaarden en pony’s zijn met zorg geselecteerd en worden goed verzorgd.
De groepen zijn bij ons niet groter dan maximaal 8 kinderen en 7 volwassenen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Alle lessen worden gegeven door een van onze gediplomeerde instructeurs. Daarnaast zijn we aangesloten bij de FNRS, wat de mogelijkheid bied tot het rijden van F/VA proeven. Wanneer je bij ons komt rijden werken wij dan ook met de lesovereenkomsten van de FNRS.

Hoe gaan wij te werk?

Starten met paardrijlessen kan bij ons vanaf de leeftijd van 6 jaar.
Wanneer je nog geen ervaring hebt zullen we beginnen met het rijden van 3 proeflessen. Deze proeflessen zijn 1 op 1 en zijn bedoeld om de grondbeginselen van het paardrijden onder de knie te krijgen, en je alvast een beetje wegwijs te maken op onze manege.
Heb je al ervaring en wil je bijvoorbeeld overstappen naar onze manege? Dan hebben we de mogelijkheid tot het rijden van 1 proefles, dit kan direct in de groepsles zijn of 1 op 1.
Wil je verder gaan met paardrijden in 1 van onze groepslessen? Dan werken wij met 10 rittenkaarten.
Dit houd in dat je een “kaart” koopt waarop 10 lessen gereden kunnen worden. Deze “kaart” is 12 weken geldig, wat betekent dat je 2 lessen in deze 12 weken zou mogen missen zonder dat dit van invloed is op de leskaart. Mis je nog meer lessen? Dan is er de mogelijkheid tot het inhalen van de les op een ander moment binnen deze 12 weken. Heb je gewoon 10 achtereenvolgende lessen gereden, dan zal je kaart dus binnen 10 weken op zijn en volgt er automatisch een betaalverzoek via de mail voor een nieuwe “kaart”. 

10 rittenkaart tot 18 jaar                                            €132,50
10 rittenkaart vanaf 18 jaar                                       €157,50
Priveles ½ uur incl. gebruik manegepaard               €25,-
Priveles 1 uur incl. gebruik manegepaard                €50,-
Buitenritten onder begeleiding 1 persoon                 €40 per uur
Buitenritten onder begeleiding v.a. 2 personen        €20 p.p. per uur

Regelmatig organiseren wij groeps-buitenritten onder begeleiding: houd onze facebook in de gaten voor de datums.


Prijslijst

Manegelessen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.g.

Loesje
Kovu
Tommie
Cindy
Lester
Lexy
Witje
Sunshine
Froukje
Vagebond
Ghengis
Joy
Bambou
Dario
Bailando
Brasil
Tanin
Mr Grey

Onze paarden & pony’s

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes kunt u bij ons terecht. Onze kinderfeestjes duren 2,5 uur en hierbij worden de volgende activiteiten gedaan:
– Ponypimpen/poetsen
– Ponyrijden (in de vorm van een behendigheidsparcoursje)
– Hoefijzer versieren/dromenvangers maken
– Frietjes + snack eten & ranja drinken

Kosten bedragen €14,50 per kind.
Meer weten? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onze instructeurs zijn allemaal in het bezit van een geldig instructeursdiploma, daarnaast zijn ze stuk voor stuk in het bezit van een BHV diploma. Iedere instructeur heeft natuurlijk zijn of haar eigen kwaliteiten, maar plezier in het paardrijden en het welzijn van onze paarden staat bij al onze instructeurs op nummer 1. Wil je meer weten over onze instructeurs? Klik op de onderstaande namen en ze stellen zich graag aan je voor!
Maikel Hendrikx
Daphne van den Putte
Ed van den Bragt
Lieke Liebregts
Herman Swinnen

Instructeurs