Team de Molenberg

Maak hieronder kennis met ons team!

Daphne v/d Putten

Daphne v/d Putten

Stalmedewerkster, instructie manegelessen, horecamedewerkster

Hoi, Ik ben Daphne. Ik ben al heel wat jaren werkzaam op manege de Molenberg. Ik ben stalhulp, instructice en werkzaam in de horeca. Ik ben vroeger op dit bedrijf begonnen als manege ruiter en heb daarna hier van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Dat is het mooiste wat er is. Daarnaast heb ik hier ook een eigen paard staan. Ik ben met dit paard allround bezig. Het liefst spring ik maar bosritten en dressuren vind ik ook leuk. Als jullie op de manege komen zullen jullie me vast vaak tegen komen.

Demi Kuiten

Demi Kuiten

Medewerker Horeca

Ik ben Demi Kuiten, 25 jaar en woon in Someren-eind.
Ik werk nu bijna een jaar in de horeca van manege de Molenberg. Ik doe zowel bar en bediening als keuken werkzaamheden.

Ik ben hier terecht gekomen omdat wij een paar jaar geleden onze paarden hier zijn gaan stallen. Na een tijdje kwam deze vacature vrij en dat leek me wel iets voor mij omdat ik horeca ervaring heb, een koksopleiding heb gevolgd en op zoek was naar een fulltime baan.

Ik had gesolliciteerd en werd aangenomen. Sinds dien werk ik met veel plezier in de horeca van de manege.

Julliëtte Dille

Julliëtte Dille

Stalmedewerkster

Hallo! Ik ben Juliëtte en ik ben 29 jaar. Ik werk sinds eind 2014 bij Manege de Molenberg. Ik werk voornamelijk op stal om de paarden te verzorgen, maar ben ook wel eens achter de bar te vinden. Ik ben al van kleins af aan altijd met paarden bezig en vind paarden verzorgen het leukste wat er is. Zelf heb ik een oude pony van 26 waar ik altijd op gereden heb en die nu lekker van zijn pensioen aan het genieten is samen met mijn shetlander voor de gezelligheid.

Joey Ernest

Joey Ernest

Stalmedewerker

Hoi, Ik ben Joey Ernest en ik ben 33 jaar jong. Mijn hobby’s zijn Paarden, uiteten en leuke dingen doen. Ik heb een zoon Ryan van 4 jaar, hij is gek op pony’s. Vanaf 15 jaar ben ik al met paarden bezig. Op mijn 18e heb ik voor het eerst gevlogen met paarden naar Turkije. Ik heb van verschillende buitenlandse wedstrijden mogen genieten als ruiter en als verzorger. Mijn opleiding voor paardensport heb ik bij stal dings en stal Henk van de Pol geleerd. Dit is een klein stukje over mij, als je vragen hebt dan kunt u het me altijd vragen.

Maikel Hendrikx

Maikel Hendrikx

Stalmedewerker, Instructie manegelessen

Hoi ik ben Maikel Hendrikx. Ik woon en werk al enkele jaren met veel plezier op manege de molenberg. Ik heb zelf drie paarden waarvan twee op de manege. Ze heten Chris en blue en met hun rijd ik jachten. Blue loopt ook voor de wagen en heeft een dochter, mijn derde paard Nutmeg. Deze is pas twee jaar. 

Manege & Grand Café de Molenberg

Valkenswaardseweg 29C
5595 XB Leende
message 3 icon info@manegedemolenberg.nl
mobile icon 06-21871317 (manege)
mobile icon06-13314837 (horeca)

 

Kom gezellig langs!

Volg ons op Facebook voor meer informatie & nieuws. Of lees ons laatste nieuws hier