Instructeurs Manege de Molenberg

Onze instructeurs zijn allemaal in het bezit van een geldig instructeursdiploma, daarnaast zijn ze allemaal in het bezit van een BHV diploma. Iedere instructeur heeft natuurlijk zijn of haar eigen kwaliteiten, maar plezier in het paardrijden en het welzijn van onze paarden staat bij al onze instructeurs op nummer 1. Wil je meer weten over onze instructeurs? Hieronder stellen zij zich graag aan je voor!

Lieke Liebregts

Lieke Liebregts

Instructie Dressuur en wedstrijdbegeleiding

Ed van den Bragt

Ed van den Bragt

Instructeur manege/groeps -lessen

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ed van den Bragt en ik ben sedert mei 2018 werkzaam als parttime instructeur bij Manege de Molenberg.
Op donderdag geef ik les van 16.15 uur tot 17.15 uur en van 19.00 uur tot 22.00 uur. Naast deze uren geef ik ook privélessen en vervang ik Daphne, Maikel en Herman tijdens hun vakantie/vrije dagen.
Op mijn 14de jaar ben ik in contact gekomen met paarden. Als hulpje hielp ik tijdens de vakanties op ponykampen voor kinderen met een handicap.
Het “paardenvirus” is nooit meer overgegaan. Vanaf 1969 ben ik gestart met ponyclub De Doorzettertjes te Leende. Van een klein groepje groeide het aantal leerlingen al snel tot zo’n 100 leerlingen per week.
Op Helicon NHB Deurne heb ik de volgende diploma’s behaald:
• Uitvoeren Manege-instructie;
• Praktijkleergang lesgeven;
• Lesgeven aan kinderen;
• De specialisatiecursus EHBO voor Paard & Ruiter
In 1997 ben ik gestopt als instructeur bij ponyclub De Doorzettertjes te Leende en ben ik op zaterdag les gaan geven op Manege de Molenberg. In verband met privé-omstandigheden ben ik in 2009 gestopt met lesgeven op Manege de Molenberg.
Het lesgeven heb ik altijd naast mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven gedaan.
Met heel veel plezier en enthousiasme geef ik weer les op Manege de Molenberg. Er heerst op de Manege een prettige sfeer en het is een mooi familiebedrijf waar ik graag kom.
Daphne v/d Putte

Daphne v/d Putte

Instructrice manege/groeps -lessen

 Hoi, ik ben Daphne. Ik ben al heel wat jaren werkzaam op manege de Molenberg. Ik ben stalhulp, instructice en werkzaam in de horeca. Ik ben vroeger op dit bedrijf begonnen als manege ruiter en heb daarna hier van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Dat is het mooiste wat er is. Daarnaast heb ik hier ook een eigen paard staan. Ik ben met dit paard allround bezig. Het liefst spring ik maar bosritten en dressuren vind ik ook leuk. Als jullie op de manege komen zullen jullie me vast vaak tegen komen. 

Herman Swinnen

Herman Swinnen

Instructeur springlessen

Maikel Hendrikx

Maikel Hendrikx

Instructeur manege/groeps -lessen

Hoi ik ben Maikel Hendrikx. Ik woon en werk al enkele jaren met veel plezier op manege de molenberg. Ik heb zelf drie paarden waarvan twee op de manege. Ze heten Chris en blue en met hun rijd ik jachten. Blue loopt ook voor de wagen en heeft een dochter, mijn derde paard Nutmeg. Deze is pas twee jaar. 

Manege & Grand Café de Molenberg

Valkenswaardseweg 29C
5595 XB Leende
message 3 icon info@manegedemolenberg.nl
mobile icon 06-21871317 (manege)
mobile icon06-13314837 (horeca)

 

Kom gezellig langs!

Volg ons op Facebook voor meer informatie & nieuws. Of lees ons laatste nieuws hier