Team

Als familiebedrijf dragen we ieder op zijn of haar eigen manier ons steentje bij aan het bedrijf. Natuurlijk kunnen we niet alles alleen en zijn we daarom heel blij met het team dat achter ons staat. Door samen te werken binnen een klein team kunnen we ervoor zorgen dat onze kwaliteit gewaarborgd blijft.  

Familie Liebregts

Dat we allemaal onze eigen kwaliteiten hebben maakt dat we elkaar aanvullen en dit zorgt voor een sterk fundament van ons bedrijf. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: plezier in de paardensport met daarbij het oog op het welzijn van mens & paard.Als familiebedrijf dragen we ieder op zijn of haar eigen manier ons steentje bij aan het bedrijf. Dat we allemaal onze eigen kwaliteiten hebben maakt dat we elkaar aanvullen en dit zorgt voor een sterk fundament van ons bedrijf. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: plezier in de paardensport met daarbij het oog op het welzijn van ieder paar

Team de Molenberg

Het team van de Molenberg is een jong team met ieder zijn/haar eigen kwaliteiten. Mannen en vrouwen die dag in, dag uit er voor zorgen dat de paarden buiten komen, een schone stal hebben en eten krijgen. 

Manege & Grand Café de Molenberg

Valkenswaardseweg 29C
5595 XB Leende
message 3 icon info@manegedemolenberg.nl
mobile icon 06-21871317 (manege)
mobile icon 06-13314837 (horeca)

 

Kom gezellig langs!

Volg ons op Facebook voor meer informatie & nieuws. Of lees ons laatste nieuws hier