Team de Molenberg

Maak hieronder kennis met ons team!

Daphne v/d Putten

Daphne v/d Putten

Stalmedewerkster, instructie manegelessen, horecamedewerkster

Hoi, Ik ben Daphne. Ik ben al heel wat jaren werkzaam op manege de Molenberg. Ik ben stalhulp, instructice en werkzaam in de horeca. Ik ben vroeger op dit bedrijf begonnen als manege ruiter en heb daarna hier van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Dat is het mooiste wat er is. Daarnaast heb ik hier ook een eigen paard staan. Ik ben met dit paard allround bezig. Het liefst spring ik maar bosritten en dressuren vind ik ook leuk. Als jullie op de manege komen zullen jullie me vast vaak tegen komen.

Angela Verhoeven

Angela Verhoeven

Medewerkster Horeca

Hoi, Ik ben Angela Verhoeven.
Al een hele tijd werkzaam in de horeca en sinds 1-1-2020 Werk ik bij Grand Café de Molenberg, met veel plezier en samen met mijn leuke collega`s. Ik ben graag bezig met gasten een warm welkom te geven, er zijn veel mogelijkheden voor feesten en partijen en paardensport wat een extra leuk match is. Tot ziens. Grt Angela
Julia van Cranenbroek

Julia van Cranenbroek

Stalmedewerkster

Hoi! Mijn naam is Julia. Ik ben geboren op 24 december 2003. Vanaf kleins af aan ben ik al te vinden tussen de paarden, dit vind ik het leukste wat er is! Sinds een aantal jaar ben ik nu ook werkzaam op Manege de Molenberg waar ik het enorm naar mijn zin heb! Naast dat ik hier iedere week ben, heb ik thuis ook een jonge merrie die ik graag wil uitbrengen in de sport!
Groetjes en tot snel!

Ryanka Kox

Ryanka Kox

Stalmedewerkster (BBL stagaire)

Hoi ik ben Ryanka! Ik ben al sinds mijn zesde gek op paarden. Zelf heb ik nog geen eigen paard maar natuurlijk wil ik dit wel heel graag. Daarnaast ben ik een echte springruiter. Ook zit ik nog op school, ik studeer de opleiding bedrijfsleider paardensport en houderij dit doe ik bij het Citaverde college in Roermond. Hierdoor leer ik alles over paarden en wat er bij komt kijken. Als je ooit vragen hebt, mag je deze gerust aan mij stellen!

Demi Kuiten

Demi Kuiten

Medewerker Horeca

Ik ben Demi Kuiten, 25 jaar en woon in Someren-eind.
Ik werk nu bijna een jaar in de horeca van manege de Molenberg. Ik doe zowel bar en bediening als keuken werkzaamheden.

Ik ben hier terecht gekomen omdat wij een paar jaar geleden onze paarden hier zijn gaan stallen. Na een tijdje kwam deze vacature vrij en dat leek me wel iets voor mij omdat ik horeca ervaring heb, een koksopleiding heb gevolgd en op zoek was naar een fulltime baan.

Ik had gesolliciteerd en werd aangenomen. Sinds dien werk ik met veel plezier in de horeca van de manege.

Julliëtte Dille

Julliëtte Dille

Stalmedewerkster

Hallo! Ik ben Juliëtte en ik ben 29 jaar. Ik werk sinds eind 2014 bij Manege de Molenberg. Ik werk voornamelijk op stal om de paarden te verzorgen, maar ben ook wel eens achter de bar te vinden. Ik ben al van kleins af aan altijd met paarden bezig en vind paarden verzorgen het leukste wat er is. Zelf heb ik een oude pony van 26 waar ik altijd op gereden heb en die nu lekker van zijn pensioen aan het genieten is samen met mijn shetlander voor de gezelligheid.

Marieke de Wit

Marieke de Wit

Stalmedewerkster

Hoi mijn naam is Marieke de Wit,

Ik ben geboren op 25-09-1998 vanaf jongs af aan wilde ik al van mijn hobby mijn werk maken. Dit is gelukt in 2019 sindsdien ben ik werkzaam bij de Manege. Op mijn 12e heb ik mijn eerste pony gekregen (Jelle) van mijn ouders, voor die tijd was ik ook al fanatiek met het volgen van manege lessen. Met Jelle heb ik altijd veel plezier beleefd. Sinds een aantal jaar heb ik daarnaast diverse soorten pony`s / paarden voor de verkoop. Vanaf 2021 zal ik regelmatig naast mijn werkzaamheden op stal ook in de bak te vinden zijn, in februari start ik met de opleiding tot instructeur. Mocht je meer van me willen weten spreek me gerust eens aan als je me ziet.

Groetjes Marieke

Maikel Hendrikx

Maikel Hendrikx

Stalmedewerker, Instructie manegelessen

Hoi ik ben Maikel Hendrikx. Ik woon en werk al enkele jaren met veel plezier op manege de molenberg. Ik heb zelf drie paarden waarvan twee op de manege. Ze heten Chris en blue en met hun rijd ik jachten. Blue loopt ook voor de wagen en heeft een dochter, mijn derde paard Nutmeg. Deze is pas twee jaar. 

Nadieh van Herk

Stalmedewerkster

Manege & Grand Café de Molenberg

Valkenswaardseweg 29C
5595 XB Leende
message 3 icon info@manegedemolenberg.nl
mobile icon 06-21871317 (manege)
mobile icon06-13314837 (horeca)

 

Kom gezellig langs!

Volg ons op Facebook voor meer informatie & nieuws. Of lees ons laatste nieuws hier